Χαμός στο Παγκρήτιο!!!

20081222-143420

Το «καταραμένο» ματς ήρθε και τα αποτελέσματα είναι ορατά.. Καταραμένο ματς για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του που τόσα έχει τραβήξει όλα αυτά τα χρόνια τα πάνδεινα από τους υπάλληλους της οικογένειας. Σήμερα το είδαμε και αυτό, χάθηκε ο ENDOYE και τον ψάχναμε.. Ενώ μέχρι της 5 ήταν στην αποστολή, ξαφνικά θυμήθηκαν έναν όρο στο συμβόλαιο του.

Για τα επεισόδια τι να πω; Φάνηκαν από νωρίς στο Ηράκλειο όταν οι «οπαδοί» του πολυμετοχικού από την Αθήνα καταλήστεψαν καταστήματα και κατέστρεψαν (γράφοντας με σπρέι) ιστορικά μνημεία της πόλης. Αργότερα συνέχισαν στο γήπεδο καταστρέφοντας το. Από όλο αυτό το σκηνικό δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι μπάτσοι που πέταξαν χημικά πίσω από μια κερκίδα που καθόντουσαν μεγάλοι άνθρωποι και παιδιά και προκαλούσαν με την άσκοπη παρουσία τους κοντά σε θύρες οργανωμένων.

Όμως για μένα τα επεισόδια περνάνε σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην κοροϊδία του Βατσινά και της παρέας του. Νομίζει ότι ο ΟΦΗ είναι σαν τα μαγαζιά με τα στρώματα του και οι φίλαθλοι υπάλληλοι του αλλά ο κόσμος αγανακτεί και σιγά σιγά θα υποστεί της συνέπειες. Όσο και να προσπαθείτε υπάλληλοι της Παιανίας να καταντήσετε τον ΟΦΗ στο επίπεδο των επιχειρήσεων σας δεν θα το καταφέρετε. Φύγετε γιατί μετά δεν θα υπάρχει γυρισμός… Ραντεβού στις 30 του Δεκέμβρη στην Αστορια…

Περισσότερα  εδώ

Advertisements
Published in: on Δεκέμβριος 23, 2008 at 8:28 πμ  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χαμός στο Παγκρήτιο!!!  
Αρέσει σε %d bloggers: