Υποκινούμενο κλείσιμο του Πολυτεχνείου Κρήτης

Υποκινούμενο κλείσιμο του Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλει ο πρύτανης του ιδρύματος

970503_b
Η Πολυτεχνειούπολη στα Χανιά

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τρίτη συνεδρίαση της συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο πρύτανης του ιδρύματος Ιωακείμ Γρυσπολάκης, στις τρεις πόρτες της πρυτανείας του ιδρύματος, όπου θα γινόταν η συνεδρίαση, είχαν τοποθετηθεί λουκέτα.

Όπως υποστήριξε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Γρυσπολάκης, τρεις φοιτητές του ιδρύματος δεν επέτρεψαν στα μέλη της συγκλήτου, αλλά και στο διοικητικό προσωπικό να μπουν στο χώρο. «Δεν ξέρω ποιους εκπροσωπούν αυτοί οι άνθρωποι, πλην όμως αυτό που δηλώνω απεριφράστως είναι ότι αντιστρατεύτηκαν σήμερα αυτοί οι τρεις τα συμφέροντα όλης της φοιτητικής κοινότητας» τόνισε.

Η τροποποίηση του ακαδημαϊκού εξαμήνου, προκειμένου να δοθεί παράταση και να μην χαθεί το εξάμηνο σπουδών, η διεξαγωγή πρόσθετης εξεταστικής για τους αποφοίτους και το πρόγραμμα έργων για το 2009 ήταν μεταξύ των θεμάτων της συγκλήτου.

«Αυτοί οι φοιτητές σήμερα αντιστρατεύτηκαν πλήρως και μετωπικά τα συμφέροντα όλης της φοιτητικής κοινότητας του Πολυτεχνείου Κρήτης» υποστήριξε ο κ. Γρυσπολάκης. Σύμφωνα με τον πρύτανη μετά την εξέλιξη, τα πάντα είναι στον αέρα, το εξάμηνο πιθανότατα χάνεται, ενώ ο ίδιος έκανε λόγω ακόμα και για υποκινούμενη βία στο ίδρυμα.

«Καταγγέλλεται φυσικά αυτή η αυθαιρεσία των τριών ανθρώπων, οι οποίοι δεν ξέρω από πια κέντρα υποκινήθηκαν. Πρέπει να σας πω ότι είδαμε κάποια στιγμή έναν άνθρωπο προχωρημένης ηλικίας να έρχεται με ένα αυτοκίνητο, δεν θα αποκαλύψω τη μάρκα του, και να συνομιλούν, να τους δίνει οδηγίες». Όπως είπε ο πρύτανης του Πολυτεχνείου από αυτές τις ενέργειες αυτοί που θα πληρώσουν το κόστος είναι τελικά οι 3.000 φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Advertisements
Published in: on Δεκέμβριος 26, 2008 at 7:29 πμ  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υποκινούμενο κλείσιμο του Πολυτεχνείου Κρήτης  
Αρέσει σε %d bloggers: