Έφθασαν οι αγρότες της Κρήτης στον Πειραιά!!!

Ήδη έφθασαν στον Πειραιά τα πλοία ΛΑΤΩ, ΦΑΙΣΤΟΣ και ΚΡΗΤΗ,  με περίπου 1000 αγρότες και γύρω στα 200 αγροτικά οχήματα και τρακτέρ. Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι με σκοπό να εμποδίσουν την έξοδο των οχημάτων από το λιμάνι και την πορεία τους προς το κέντρο της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Χατζηγάκης, δεν πρόκειται να τους δεχθεί, γιατί δεν θα βρίσκεται στο γραφείο του!!! Απ’ ότι φαίνεται, δεν είχε τον «χρόνο» να δεχθεί τους αγρότες της Κρήτης και ν’ ακούσει τα αιτήματά τους!!!! Λείπει …. στις Βρυξέλλες…

Στο λιμάνι κατέφθασε και ο Εισαγγελέας υπηρεσίας, στον οποίον υπέβαλλαν τα αιτήματά τους οι αγρότες της Κρήτης, οι Κρητικοί ζήτησαν να τους παραχωρηθεί μία λωρίδα κυκλοφορίας, για να φθάσουν με τα οχήματά τους ειρηνικά, μέχρι  το μέγαρο Μαξίμου. Κατά πάσαν πιθανότητα, δεν θα τους επιτραπεί να κάνουν πορεία προς στο μέγαρο Μαξίμου με τα οχήματά τους. Δυστυχώς γι’ αυτούς, μόνον οι κουκουλοφόροι, μπορούν ανενόχλητοι, όχι απλώς να διαδηλώνουν, αλλά να καταστρέφουν, να λεηλατούν να καίνε, χωρίς να τους εμποδίζει κανείς!!!!!!!!

Advertisements
Published in: on Φεβρουαρίου 2, 2009 at 8:26 πμ  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έφθασαν οι αγρότες της Κρήτης στον Πειραιά!!!  
Αρέσει σε %d bloggers: