Ήρθαν στην Κρήτη από την Αμαλιάδα για να πουλήσουν το μωρό τους

Πέντε Βούλγαροι στο κόλπο

1233929250

Ταξίδι εξπρές από την Αμαλιάδα στην Κρήτη για να πουλήσουν το παιδί τους σε άτεκνο ζευγάρι Κρητικών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έκαναν οι βιολογικοί γονείς ενός βρέφους λίγων μόλις ημερών και ο Βούλγαρος συμπατριώτης τους που φαίνεται να ήταν ο συνδετικός κρίκος της παράνομης αγοραπωλησίας του νεογέννητου κοριτσιού.

Το 14ημερών κοριτσάκι παραδόθηκε σε μία γυναίκα έναντι του ποσού των εφτά χιλιάδων ευρώ, τα στοιχεία της οποίας όπως λένε οι αρμόδιοι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, είναι γνωστά και αναζητείται, όπως αναζητείται και το παιδί που εκείνη πήρε στην αγκαλιά της.

Συνολικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν πέντε Βούλγαρους ηλικίας 24, 28, 23, 27 και 35 ετών στην περιοχή του λιμανιού, αφού όμως είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ο καθένας από αυτούς είχε ξεχωριστό ρόλο και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα χρήματα που κατέβαλε η γυναίκα που εμφανίστηκε στο κέντρο του Ηρακλείου προχθές το απόγευμα.

Οι γονείς του βρέφους είχαν μαζί τους 2000 ευρώ, ενώ ο 35χρονος που μεσολάβησε και τους ακολούθησε στο ταξίδι τους στην Κρήτη, πήρε ως φαίνεται και τη «μερίδα του λέοντος», καθώς βρέθηκε να έχει 5650 ευρώ. Από την αστυνομικοί έρευνα προκύπτει ότι ένα άλλο ζευγάρι Βούλγαρων που έμενε στο Ρέθυμνο δεν πήρε χρήματα και ήταν απλώς τα άτομα στα οποία αποτάθηκε η άτεκνη γυναίκα για να τη βοηθήσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στον 35χρονο συμπατριώτη τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς και ο 35χρονος είχαν έρθει πριν λίγες ημέρες ακτοπλοϊκώς στην Κρήτη και έμεναν σε σπίτι στην περιοχή του Ηρακλείου κατά μία εκδοχή, ή του Ρεθύμνου κατά μία δεύτερη.

Το ραντεβού δόθηκε στην πλατεία Κορνάρου γύρω στις 2 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα. Η Ασφάλεια Ηρακλείου ενημερώθηκε όμως αρκετή ώρα μετά κι αφού το παιδί είχε ήδη δοθεί.

Πηγή: Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

Advertisements
Published in: on Φεβρουαρίου 6, 2009 at 9:37 μμ  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ήρθαν στην Κρήτη από την Αμαλιάδα για να πουλήσουν το μωρό τους  
Αρέσει σε %d bloggers: