Χανιά: Δημιουργία Παιδικής Βιβλιοθήκης στην Κάνδανο

Στη δημιουργία παιδικής βιβλιοθήκης σε σχολείο του Δήμου Κανδάνου προχωρά ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου, με τη συμμετοχή του Ελληνικού Τμήματος της UNICEF, μετά από επιθυμία του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια.

1221861784_03

Αυτό ανακοίνωσε στον δήμαρχο Κανδάνου Ευτύχη Δασκαλάκη ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου, με έγγραφο στο οποίο επισημαίνονται τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή επικοινωνούμε μαζί σας, για να σας γνωρίσουμε, ότι μετά από την εκπεφρασμένη θέληση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Καρόλου Παπούλια, προγραμματίζουμε, στο άμεσο μέλλον, με την ευγενική συμμετοχή του Ελληνικού Τμήματος της UNICEF, να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη παιδική βιβλιοθήκη σε σχολείο του Δήμου της ιστορικής Κανδάνου. Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου έχει ήδη συγκεντρώσει ικανό αριθμό βιβλίων, για την εν λόγω βιβλιοθήκη

Παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε για τον χώρο υποδοχής των βιβλίων, τα οποία θα είναι, περίπου 2.000 αντίτυπα».

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών στην ίδια επιστολή καλεί το δήμο της περιοχής να εξασφαλίσει άμεσα το χώρο που θα φιλοξενηθεί η βιβλιοθήκη.

Πηγή: ΑΠΕ

Advertisements
Published in: on Φεβρουαρίου 8, 2009 at 7:54 πμ  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χανιά: Δημιουργία Παιδικής Βιβλιοθήκης στην Κάνδανο  
Αρέσει σε %d bloggers: