Σε Τούρκους ξενοδοχεία της Κρήτης μέσω… Γάλλων και Γερμανών

Τούρκοι παίρνουν ξενοδοχεία στην Κρήτη!

Η κρίση που μαστίζει και τον τουριστικό τομέα της Κρήτης, διαγράφοντας μια κακή, κατά τις επίσημες δηλώσεις, χρονιά, ανοίγει το δρόμο για την παραχώρηση ή την ενοικίαση τουριστικών μονάδων σε όλο το νησί σε αλλοδαπούς επιχειρηματίες, μηδέ των Τούρκων εξαιρουμένων.

1160049105

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες της “Π”, σε μερικές περιπτώσεις ξενοδοχεία, ακόμη κι από τα θεωρούμενα μεγάλα τα οποία τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστούσαν στη διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος του νησιού, πέρασαν στον έλεγχο ξένων ομίλων, Γάλλων ή Γερμανών.

Όμως σε κάποιες άλλες, όπως έχει ήδη συμβεί στην περιοχή των Γουβών, πίσω από τους Ευρωπαίους επενδυτές, οι οποίοι δεν έχουν εμπόδιο να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους στην Κρήτη, κρύβονται κεφάλαια τούρκικα, τα οποία δεν μπορούν με την ίδια ευκολία να διακινηθούν.

Γάλλοι και Γερμανοί μετατρέπονται σε πολιορκητικό κριό για την εισβολή Τούρκων επιχειρηματιών στην τουριστική οικονομία του νησιού…

Πηγή

Advertisements
Published in: on Φεβρουαρίου 24, 2009 at 10:14 πμ  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σε Τούρκους ξενοδοχεία της Κρήτης μέσω… Γάλλων και Γερμανών  
Αρέσει σε %d bloggers: